Vetëm sepse Tajlanda është e mahnitshme

Duke ndryshuar kërkesat e hyrjes për Tajlandën nga 1 korriku 2022, Tajlanda Pass nuk kërkohet më!

 

Gjithashtu nuk do të ketë asnjë kërkesë që udhëtarët të kenë 10,000 dollarë sigurim shëndetësor përpara mbërritjes, duke i bërë të gjithë udhëtarët të pranohen për hyrje ose me një certifikatë të vlefshme vaksinimi ose një rezultat negativ të testit RT-PCR / ATK përpara mbërritjes.

SHA plus hotelet, SHA extra plus, Thailand Pass, test & go dhe programet e sandbox nuk janë më të nevojshme për të hyrë në Tajlandë.

Përpara datës 1 korrik 2022, udhëtarët e huaj me mbërritje të planifikuar duhet të respektojnë rregullat e mëposhtme të para-mbërritjes:

Udhëtarët do të duhet vetëm të japë detajet e pasaportës, vaksinimin dhe një shëndet prej 10,000 dollarësh Polica e sigurimit për të marrë një miratim Kalimi i Tajlandës.

Procesi i regjistrimit për Tajlandën Pass kërkon një rezervim 5-ditor në një hotel SHA+ dhe mbulim të sigurimit të udhëtimit prej jo më pak se 10,000 dollarë.

Po kërkoni një fluturim? provoni Skyscanner or Kivi.

Tashmë këtu në Tajlandë? duhet të merr nje makine me qera? preferoni mënyra të tjera të transport? i i nteresuar në tërheqjet?

 

Sigurohuni që të keni:

Ndaj sipas

Duke kërkuar ...

"
00002

00003

Tarifa ditore
00005
"

2670

"
00002
00003
Tarifa ditore
00005
"